Rubarba se spală, se curăță și se taie în bucăți de circa 2 cm grosime. Bucățile de rubarbă se amestecă cu zahăr pudră și amidon Gustin și se repartizează în forma de copt. Cuptorul se preîncălzește.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 200 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 180 °C
Se pun toate ingredientele într-un vas și se amestecă cu mixerul cu paletele de batere până când se obține un aluat sfărâmicios. Acesta se împrăștie deasupra bucăților de rubarbă din forma de copt. Forma de copt se introduce în cuptor și se coace.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 25 - 30 Minute
Crumble-ul Vegan cu rubarbă se scoate din cuptor și se lasă puțin în repaus. Apoi se presară cu puțin zahăr pudră și cu fistic mărunțit și se servește cald.
Rețete asemănătoare
Gustări
Gustări
Gustări