Preîncălziți cuptorul la 190°C (170°C cuptor ventilat, 375°F, marcaj de gaz 5). În tava pentru cupcakes se pun formele de copt (din cutie). Într-un castron, bateți margarina cu zahărul până devine cremos.
Adăugați ouăle și extractul natural de vanilie, apoi cerneţi deasupra făina și praful de copt. Amestecați cu grijă ingredientele până se omogenizează bine.
Împărțiți amestecul în forme și coaceți timp de 20 - 22 de minute până când prind o culoare aurie. Transferați pe un grătar pentru a se răci.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 20 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 190 °C
Pentru a decora, puneți untul într-un castron și bateți până se înmoaie. Cerneţi treptat zahărul pudră pentru a obține o glazură netedă, cremoasă. Coloraţi jumătate din glazură cu picături de colorant alimentar roșu.
Puneți glazura roșie pe o parte a sacului de pastă dotat cu o duză stea de 1 cm și puneți glazura simplă pe cealaltă parte.
Începând de la mijlocul fiecărei prăjituri, trageți glazura în sensul acelor de ceasornic într-o mișcare circulară până când partea de sus a fiecărei cupcake este complet acoperită. Puneți prăjiturile pe o placă distanțată și lăsați-le la rece timp de aproximativ 30 de minute pentru a se întări.
Pentru a asambla buchetul, la bază puneți o bucată din polistiren. Luați câte o prăjitură și împingeți un băț de cocktail la jumătatea formelor de hârtie, apoi împingeți bățul în polistiren. Continuați procesul folosind încă 6 cupcakes pentru a acoperi partea superioară a polistirenului.
Înfășurați cu grijă hârtie decorativă în jurul bazei și pe părțile laterale. Legați panglica în jurul polistirenului și terminați cu o fundă. Buchetul este gata. Scoateți bețișoarele de cocktail înainte de a servi cupcake-urile.
Rețete asemănătoare