1. Formele din hârtie de copt se așază pe o tavă dreptunghiulară.
Se preîncălzește cuptorul la aproximativ 180 ˚ C
2. Într-un vas pentru mixer se pun mixul pentru brioșe, uleiul, laptele și ouăle. Se amestecă cu mixerul la viteză mare până se obține un aluat omogen.
3. Aluatul se dozează în cantități egale în formele de copt, cu ajutorul a două linguri.
Brioșele se coc în partea de mijloc a cuptorului, apoi se lasă la răcit în formele de hârtie, pe un grătar.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 20 - 25 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 180 °C
1. Se pun la fiert, la foc mare, apa, zahărul și glucoza lichidă. Se fierb aproximativ 2 minute.
2. Într-un vas se pun albușurile și se amestecă cu mixerul până se obține o spumă tare, apoi se adaugă siropul fierbinte, ușor și treptat, amestecând continuu.
1. Se pune mixul pentru glazură într-un bol. Se adaugă uleiul și apa, apoi se amestecă cu o lingură până la obțienerea unei glazuri vâscoase.
2. Odată ce brioșele s-au răcit, faceți o mică gaură în centru și adaugați o linguriță de glazură în centrul fiecărui cupcake. Bezeaua obținută se pune într-o pungă sau poş prevăzută cu dui mare și se decorează brioșele.
3. Folosiți o torță pentru a arde exteriorul bezelei, având grijă să nu ardeți formele de hârtie. Dacă nu aveți o torță, puteți pune cupcakes sub flacără pentru câteva minute, dar urmăriți cu mare atenție deoarece se vor arde foarte repede.
4. Adaugați Finesse-ul de lămâie și acoperiți cu o felie de lămâie.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 25 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C
Rețete asemănătoare
Brioșe
Brioșe