Preîncălziți cuptorul la 180 °C/Marcă de gaz 4. Puneți formele de copt într-o tavă de brioșe.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 180 °C
Crema împreună cu untul și zahărul se amestecă până se omogenizează. Se bat treptat ouăle; dacă amestecul începe să se coaguleze, se adaugă puțină făină.
Încorporați făina rămasă și pudra de cacao cu o lingură de metal. Puneți cu lingura amestecul în formele de copt și coaceți timp de 15 - 20 de minute până când crește bine și este ferm la atingere. Scoateți din cuptor, apoi lăsați să se răcească pe un grătar de răcire.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 15 Minute
Luați un cuțit ascuțit și tăiați un cerc din partea de sus a fiecărei prăjituri la o distanţă de aproximativ 1 cm de margine. Tăiați fiecare cerc în jumătate și lăsați deoparte.
Turnați crema de unt de ciocolată în golul din tort.
Așezați deasupra cele două jumătăți de tort tăiate, astfel încât să semene cu aripioare de fluture. Pudrați ușor blatul fiecărui tort cu zahăr pudră cernut.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri