Preîncălziți cuptorul la 180°C (160°C ventilator, marcaj de gaz 4). Tapetați o formă de brioșe cu cele 12 forme de copt din cutie. Cerneți făina și praful de copt într-un bol și amestecați cu zahărul.
Faceți o gaură în centrul amestecului și adăugați dovleceii, ouăle, uleiul și esența de lămâie. Se amestecă până se omogenizează.
Împărțiți amestecul în formele de copt și coaceți aproximativ 25 de minute până când cupcakes cresc și se fac ușor aurii. Transferați pe un grătar pentru a se răci complet și depozitați într-un recipient închis ermetic timp de 24 de ore pentru a permite aromei și texturii să se dezvolte.
Durată de coacere: 25 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C
Pentru a decora, puneţi crema de brânză într-un bol și amestecați cu o lingură de lemn pentru a se înmuia. Deasupra cerneţi zahărul pudră și adăugaţi Finesse Vanilie Bourbon. Se amestecă până se omogenizează bine.
Peste fiecare prăjitură se întinde puțin topping de brânză moale și se presară cu coaja de lămâie.
Rețete asemănătoare
Muffins și Cupcakes
Muffins și Cupcakes
Muffins și Cupcakes