Preîncălziți cuptorul la 190°C (170°C ventilator, marcaj de gaz 5). Puneţi într-o formă de cupcake 12 forme de copt.
Bateți margarina cu zahărul până la o textură ușoară.
Bateți treptat ouăle și extractul de vanilie din Madagascar. Cerneți făina, praful de cacao și praful de copt. Folosind o lingură de metal, puneți ingredientele uscate în amestec.
Turnați amestecul în formele de cupcake și coaceți timp de 20-22 de minute până când sunt ferme la atingere. Transferați pe un grătar pentru a se răci.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 20 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 190 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 170 °C
Pentru glazură, puneţi untul într-un castron şi bateţi până se înmoaie. Cerneți treptat și adăugați zahărul pudră și cacao pentru a obține o cremă de unt netedă. Adăugați puțin lapte dacă crema de unt este prea groasă.
Puneți într-o pungă cu o duză în formă de stea închisă de 1 cm, apoi umpleți cu cremă de unt și puneți pe cupcakes. Puneți câte o inimă Marshmallow pe fiecare cupcake pentru a termina.
Rețete asemănătoare
Muffins și Cupcakes