Amestecă făina cu praful de copt într-un castron de amestecare. Adaugă celelalte ingrediente și amestecă totul cu un mixer (cu cârlig de aluat), mai întâi la viteză redusă, apoi la cea mai mare viteză, până când obții un aluat neted.
Împarte aluatul în două. Frământă câteva picături de colorant alimentar roșu într-o parte a aluatului și câteva picături de colorant alimentar verde în cealaltă parte a aluatului, adăugând treptat pentru a obține intensitatea dorită.
Răcește aluatul timp de 30 de minute. Preîncălzește cuptorul și așază o tavă cu hârtie de copt.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C
Frământă aluatul pe o suprafață presărată cu făină. Rulează-l la o grosime de aproximativ 5 mm și folosește forme de tăiat fursecuri sau un cuțit pentru a decupa motivele dorite. Folosește un cuțit sau o formă mai mică pentru a decupa centrul unora dintre fursecuri. Ai nevoie de 2 fursecuri întregi și 2-3 fursecuri cu decupaj pentru fiecare cutie. Așază formele pe tava de copt, lăsând spațiu suficient între ele.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 10 Minute
Scoate tava din cuptor, trage fursecurile cu hârtia de copt pe un grătar și lasă-le să se răcească.
Pune tubul de lipici în apă caldă timp de 5-10 minute pentru a-l face mai moale. Trasează o linie subțire de lipici pe fursecuri pentru a le lipi împreună, cu excepția fursecurilor de deasupra. Decorează fursecurile de deasupra cu creioanele de decor. După aceea, umple cutiile cu surprize dulci și acoperă-le cu fursecul de deasupra.
Rețete asemănătoare
Biscuiți
Biscuiți
Biscuiți