În primul rând, luați o formă dreptunghiulară de 25x20 cm și tapetați cu hârtie de copt.
Rupeți ciocolata neagră și, împreună cu laptele și untul, topiți în cuptorul cu microunde timp de 30 secunde, după care amestecați. Continuați să încălziți în reprize de 30 secunde, amestecând după fiecare până la topire.
Într-un castron separat, zdrobiți biscuiții, asigurându-vă că rămân câteva bucăți mai mari pentru drumul stâncos. Introduceți bezelele și ouăle de ciocolată și turnați peste amestecul de ciocolată topită. Amestecați bine pentru a vă asigura că toate bucățile sunt acoperite cu ciocolată.
Turnați în tava pregătită și daţi la frigider să se răcească aproximativ o oră sau până când se fixează.
Pentru decor; Topiți ciocolata albă în cuptorul cu microunde ca mai sus până când totul se topește și se omogenizează. Scoateți drumul stâncos din frigider și turnați peste ciocolata albă.
Acum, pentru a fi creativ, acoperiți cu flori de zahăr și cu restul de ornamente, iar pentru că este Paștele, vă permiteţi să mai adăugați câteva ouă de ciocolată! Lăsați ciocolata să se întărească, apoi tăiați-o și vă puteți bucura de ea.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri