Flag

Dulceață de portocale și Campari

8 borcane 200 ml
Medie
40
O delicioasă dulceață de portocale și Campari, inspirată dintr-o rețetă italiană tradițională
Vă invităm să descoperiți o rețetă deosebită, în care dulceața portocalelor proaspete se împletește armonios cu notele ușor amărui de Campari, rezultând o dulceață delicioasă și sofisticată. Această combinație unică este îmbogățită de sucul de portocale, care adaugă un plus de prospețime și inten...
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Cum se taie bucățile de portocale: folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia un vârf de la baza florii și de pe partea inferioară a portocalei până în punctul în care începe pulpa. Puneţi portocala pe o placă de tăiat și folosiţi un cuțit ascuțit pentru a tăia coaja de sus în jos, suficient de groasă pentru a îndepărta pielea albă. Cu ajutorul unui cuțit, tăiați cu grijă fileurile de fructe unul după altul între membrane.
Recipe Tips
Pentru testul de gelifiere, puneți 1-2 linguri de dulceață fierbinte pe o farfurie. Dacă nu se fixează, continuați să gătiți timp de 1 minut sau, pentru portocale dulci, adăugați 1 pachet de sare de lămâie Dr. Oetker.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare