Preîncălziţi cuptorul la 180° C / 160° C Ventilator / Gaz 4 și tapetaţi o tavă pentru brownie de 26,5 x 20 cm cu hârtie de copt.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 160 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 180 °C
Puneți ciocolata albă și untul nesărat într-un castron termorezistent. Se topește la cuptorul cu microunde la o temperatură medie, la intervale de 30 de secunde, timp de aproximativ 2 minute. Se amestecă bine până se combină și se lasă deoparte.
Puneți ouăle, esența de vanilie și ambele zaharuri într-un castron mare. Bateți cu mixerul până se omogenizează. Adăugați untul topit și ciocolata albă și continuați să amestecați. Se toarnă făina, sarea și praful de copt și se amestecă cu o lingură de lemn. În cele din urmă, adăugați bucățile de ciocolată albă și cu lapte și amestecați.
Se toarnă aluatul în tava pentru brownie și se pune în centrul cuptorului timp de 30-40 minute, sau până când scoateţi scobitoarea curată din prăjitură.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 30 Minute
Se lasă la răcit pe un grătar timp de 20 minute înainte de a se scoate din tavă. Pentru a decora, stropiți ciocolata topită pe suprafața prăjiturii și decorați cu mini-ouă de ciocolată. Tăiați în pătrate pentru a servi.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri