Într-un vas, se fierb apa şi untul. Se mixează făina cu amidonul din porumb, se toarnă dintr-odată în lichidul luat de pe foc și se amestecă până se obține o masă omogenă.
Se toarnă într-un castron de mixer și ouăle treptat, amestecând cu mixerul la viteză mare. Praful de copt se adaugă în aluatul răcit.
Cu ajutorul a 2 lingurițe, se așază 14-16 grămăjoare de aluat în tavă (unsă și tapetată cu hârtie de copt) și se introduce în cuptor.
Durată de coacere: 25 - 30 Minute
Temperatură cuptor cu convecție: 210 °C
În primele 15 minute de coacere nu se deschide ușa cuptorului.
Cojile pentru eclere se iau din tavă și se pun pe un platou. Se taie fiecare coajă în două, pe orizontală.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri