Pentru aluat, se freacă spumă untul sau margarina, folosind mixerul la viteză mare. Se încorporează treptat, puțin câte puțin, zahărul, zahărul vanilinat și sarea. Se amestecă până ce se obține o compoziție omogenă. Făina se cerne, două treimi din aceasta se încorporează în compoziție, în porții mici, folosind mixerul la viteză medie.
Compoziția de aluat se amestecă manual cu restul de făină și cu migdalele, pe un blat de bucătărie, tapetat cu făină, până ce se obține un aluat omogen, care apoi se rulează. Acesta se introduce în aparatul de fursecuri. Fursecurile obținute se așază în tava.Tăvile cu biscuiți se coc separat (în cazul cuptoarelor cu aer cald, tăvile pot fi coapte împreună).
Durată de coacere: despre 10 - 15 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 200 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 180 °C
Biscuiții se scot din tavă și se lasă să se răcească pe un grătar de bucătărie.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri