Se unge o tavă de copt, de exemplu cu spray de copt sau ulei (nu se utilizează hârtie de copt).
Se bat spumă ouăle apoi continuând baterea se adaugă treptat zahărul pudră. Se adaugă semințele de anason apoi făina și praful de copt printr-o sită. Se amestecă până la omogenizare. Se frământă aluatul obținut apoi se formează rulouri de diametru de aprox. 2 cm. Din aceste rulouri se taie rondele de circa 2 cm grosime care se rulează din nou până ce ating lungimea de circa 5 cm. Aceste rulouri se crestează diagonal de 2 - 3 ori (fără a le tăia de tot) apoi se îndoaie ușor.
Se așază în tava de copt și se lasă să se usuce peste noapte până când apare o margine albă pe partea inferioară a biscuiților. Se preîncălzește cuptorul cu încălzire sus-jos la 110°C (cuptorul cu aer cald la 100°C). Se introduce tava în cuptor și se coace pe grătarul din treimea inferioară timp de circa 20 de minute.
Poziție grătar: în partea de jos
Durată de coacere: despre 20 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 100 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 80 °C
Se lasă să se răcească. Se păstrează într-un loc uscat și răcoros.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri