Se tapetează o tavă de copt cu hârtie de copt. Se topește glazura de ciocolată apoi se lasă să se răcească puțin. Se bat ușor albușurile și se amestecă cu glazura de ciocolată. Se adaugă migdalele răzuite, scorțișoara măcinată, pudra de cacao și zahărul și se amestecă bine. Pe o suprafață de lucru ușor de tapetată cu zahăr se întinde aluatul obținut într-o foaie cu grosimea de circa 1 cm. Folosind șabloanele preferate se decupează diverse forme care se așază în tava de copt. Se acoperă cu un prosop și se lasă să se usuce peste noapte.
În ziua următoare, se preîncălzește cuptorul cu încălzire sus-jos la 220°C (cuptorul cu aer cald la 200°C). Se introduce tava în cuptor și se coace timp de circa 5-7 minute. Se lasă să se răcească. Se păstrează într-un loc uscat și răcoros.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri