Într-un vas de mixat se adaugă făina cu zahărul. Se topesc mierea și untul și se adaugă peste amestecul de făină cu zahăr. Se adaugă oul și se amestecă totul, până la obținerea unei compoziții omogene. Se tapetează tava cu hârtie de copt. Cu ajutorul a două lingurițe, se distribuie aluatul în tavă, sub forma unor bănuți. Se introduce tava la cuptor.
Durată de coacere: despre 12 - 15 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C
Se colorează fondantul în culorile dorite și se întinde în strat subțire pe masa de lucru, pudrată în prealabil cu zahăr pudră. Din fondant se formează „petalele”, iar cu ele se decorează fursecurile pentru a forma „florile”. Mijlocul „floricelelor” se ornează cu Bobițele dulci de zahăr.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri