Pentru aluat, se freacă spumă untul sau margarina folosind mixerul, paletele de batere, la viteză mare. Se încorporează treptat zahărul brun și esența. Se amestecă până ce se obține o compoziție omogenă. Se încorporează oul, se bate circa jumătate de minut.
Se amestecă fulgii de ovăz cu migdalele, praful de copt și Finesse-ul, iar circa două treimi din acest amestec se încorporează în aluat, folosind mixerul, la viteză medie.
Restul amestecului se încorporează manual în aluat, prin frământare, pe un blat de bucătărie, tapetat cu făină. Aluatul se împachetează în folie de prospețime și se păstrează la rece.
Pe un blat de bucătărie, tapetat cu făină, se întinde aluatul. Din foaia de aluat obținută se decupează mici rondele, care se așază în tava de copt (tapetată cu hârtie de copt). Tăvile cu fursecuri se coc pe rând (în cazul cuptoarele cu aer cald se pot coace concomitent).
Durată de coacere: despre 12 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C
Fursecurile se scot din tavă, cu hârtia de copt și se lasă pe un grătar de bucătărie să se răcească. Poftă bună!
Rețete asemănătoare
Biscuiți
Biscuiți
Biscuiți