Se preîncălzește cuptorul. Se tapetează o tavă de copt cu hârtie de copt.
Se amestecă făina și praful de copt apoi se cern într-un castron. Se adaugă restul ingredientelor apoi se amestecă laolaltă cu un mixer de bucătărie cu paletele de frământare, la început cu viteză mică, apoi cu viteza cea mai mare până ce se obține un aluat neted. Aluatul se acoperă și se lasă în repaus într-un loc răcoros, circa 30 de minute. Aluatul se împarte în mai multe porții care se frământă și se întind în foi cu grosimea de circa 3 mm. Cu un cuțit ascuțit sau cu un șablon de decupare se decupează bucăți de 7x5 cm care se decorează după dorință. Se pot folosi și șabloane mai mici, iar decorațiunile astfel obținute se așază peste fursecuri. Se pun fursecurile în tava de copt și se coc pe grătarul din mijloc al cuptorului.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: despre 10 - 12 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: despre 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: despre 160 °C
Fursecurile coapte se lasă pe hârtia de copt, pe un grătar de bucătărie ca să se răcească.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri