Mod de preparare: Se tapetează tava cu hârtie de copt. Se preîncălzește cuptorul.
Aluat: Se amestecă făina cu praful de copt într-un vas de mixat. Se adaugă restul ingredientelor și se prelucrează totul, folosind mixerul, mai întâi la viteză mică, apoi la viteză mare, până se obține un aluat omogen. Se întinde aluatul (grosime cca. 3 mm), iar cu ajutorul formelor pentru prăjituri se decupează fursecurile. Se așază fursecurile în tava de copt.
Durată de coacere: despre 8 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 200 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 180 °C
Fursecurile se lasă la răcit pe un blat de bucătărie, fără a îndepărta hârtia de copt.
Decor: Se decorează fursecurile, în funcție de preferințe, cu ornamentele colorate.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri