Pentru aluat, se amestecă făina cu praful de copt apoi se adaugă brânza, laptele, uleiul, zahărul, Finesse-ul și sarea.
Ingredientele se frământă cu mixerul, folosind paletele de frământare, la viteză mare, circa 1 minut (nu mai mult deoarece aluatul va începe să se lipească). Se rulează apoi aluatul pe un blat de bucătărie, tapetat în prealabil cu făină.
Ruloul de aluat se taie în 12 bucăți. Bucățile obținute se întind sub forma unor rulouri de circa 18 cm lungime. Capetele acestor rulouri se subțiază puțin.
Gălbenușul se amestecă cu laptele. Cu această compoziție se ung rulourile. Peste jumătate din cantitatea de rulouri se presară semințe de mac iar peste cealaltă jumătate semințe de susan. Rulourile se îndoaie puțin (pentru a obține formă de semilună) și se așază în tavă, tapetată cu hârtie de copt în prealabil. Tava se introduce în cuptor și se coace.
Durată de coacere: despre 20 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 200 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 180 °C
Fursecurile se scot din tavă și se lasă să se răcească pe un grătar de bucătărie.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri