În primul rând, preîncălziți cuptorul la 180°C/160°C/Gas Mark 4.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C
Tapetați o tavă mare cu pergament de copt. Amestecați făina, praful de copt și zahărul într-un castron mare. Introduceți untul și frecați ingredientele uscate pentru a crea o textură de pesmet. În continuare, adăugați bucățile de ciocolată și amestecați.
Faceți un godeu în centru și adăugați oul, pasta de vanilie și laptele. Și aduceți tot amestecul împreună pentru a forma un aluat ferm.
Împărțiți aluatul în 12 bucăți egale, rulați în bile. Așezați biluțele de aluat pe tava de copt pregătită, puțin distanțate.
Coacem la cuptor pentru 15-20 de minute până se ridică și devin aurii. Se lasă la răcit pe tava de copt timp de 5 minute și apoi se pune pe un grătar pentru a se răci complet. Fursecurile sunt cel mai bine servite calde.
Rețete asemănătoare
Gustări
Gustări
Gustări