Se tapetează o tavă cu hârtie de copt și se preîncălzește cuptorul cu încălzire sus-jos la 180°C (cuptorul cu aer cald la 160°C ).
Se pune untul într-un castron și se freacă spumă. Se adaugă amestecând cu telul celelalte ingrediente pentru aluat (făina se adaugă prin cernere). Se amestecă până ce se obține un aluat omogen.
Se împachetează aluatul într-o folie de prospețime și se păstrează la rece circa 60 de minute. Se rulează apoi într-o foaie cu grosimea de circa 5 mm din care se decupează forme folosind șabloanele de decupare preferate. Se ung cu gălbenușurile frecate cu smântână.
Se așază în tavă, se introduce tava în cuptor și se coace pe grătarul din mijloc circa 13 minute.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 13 Minute
Se lasă să se răcească, apoi se pot servi.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri