Se mixează untul cu mixerul, la viteză maximă. Se adaugă treptat zahărul și zahărul vanilinat, apoi se amestecă până când se formează o masă compactă. Se adaugă încet oul și gălbenușurile, fiecare gălbenuș la aprox ½ min. Se amestecă făina cu amidonul și se încorporează în aluat.
Se tapetează o formă de copt cu hârtie pentru copt. Aluatul se pune într-un șpriț şi se formează în tavă coroniţe cu diametrul de aproximativ 4 cm. Fursecurile se coc 10 minute.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 10 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Fursecurile se scot din tavă și se lasă la răcit.
Se taie ciocolata în bucăți mici, se amestecă cu ulei și se fierbe pe baie de aburi la temperatură mică, până când devine o masă compactă. Fursecurile se scufundă pe jumătate în ciocolată și se așază pe hârtie pentru copt. După preferință, se adaugă diferite ornamente colorate sau se pudrează cu zahăr pudră.
Rețete asemănătoare
Biscuiți
Biscuiți
Biscuiți