Pentru oamenii de zăpadă, se rup sticksurile la mijloc în câte două jumătăți. Se combină colorantul alimentar roșu cu cel galben. Colorantul alimentar portocaliu astfel obținut se frământă în fondant apoi se modelează manual 12 nasuri în formă de morcov.
Pentru decor, se toacă mărunt glazura de ciocolata alba apoi 2/3 din cantitatea de glazură se topesc pe baie de aburi. Se adaugă restul de glazură și se lasă să se topească. Se trece apoi glazura topită într-un poș. Se așază câte 6 sticksuri unul lângă altul, și unul pe orizontală ca borul unei pălării. Se toarnă glazură peste covrigei, astfel încât aceștia să se lipească împreună apoi se lasă să se răcească timp de cel puțin 10 minute.
Se taie mărunt glazura de ciocolata neagră și se topesc 2/3 pe baie de aburi. Se adaugă restul de glazură mărunțită și se lasă să se topească. Se înmoaie cu grijă oamenii de zăpadă, de sus până la borul pălăriei inclusiv, în glazură, se lasă excesul să se scurgă sau se șterg și se așază pe hârtie de copt. Se lipește câte un fulg de zăpadă pe fiecare pălărie.
Se lipesc 4-5 perle de zahăr pentru a forma gura și 2 ca ochi folosind o picătură din glazura rămasă. Se lipește nasul de fondant pe omul de zăpadă folosind o picătură de glazură. Oamenii de zăpadă se păstrează la rece până când sunteți gata să-i serviți.
Fursecurile sunt ușor de transformat în vrăjitoare verzi cu o pălărie ascuțită de Halloween. În loc să rupeți sticksurile în mijloc, rupeți-le în lungimi diferite, astfel încât să formeze un punct în mijloc pe o parte. Împreună cu covrigul orizontal, acest punct formează pălăria ascuțită a vrăjitoarei. Apoi colorați fondantul și glazura de ciocolată albă folosind colorant alimentar verde solubil în grăsimi (de exemplu, praf Wilton) și urmați același proces de decorare ca și pentru oamenii de zăpadă. Punctul culminant: lipiți o perlă de zahăr negru pe nasul verde folosind glazură ca neg pentru a crea acel aspect caracteristic al vrăjitoarelor.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri