Se amestecă făina cu praful de copt apoi se cerne amestecul într-un vas de mixare. Se adaugă zahărul, zahărul vanilinat, gălbenușurile, untul sau margarina și migdalele. Se amestecă folosind mixerul cu paletele de frământat, la început scurt, la viteză mică apoi la viteza maximă până ce se obține un aluat omogen. Aluatul obținut se frământă pe o suprafață de lucru până ce capătă un aspect omogen, neted. Dacă devine lipicios se păstrează în frigider pentru un timp. Se formează din aluat mici rulouri (cârnăciori) de grosimea unui stilou. Se taie în bucăți lungi de 5-6 cm care se apasă ușor la capete și se îndoaie sub forma unei semilune. Se așează în tava de copt.
Durată de coacere: despre 10 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 170 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C
Se cerne zahărul pudră, se amestecă cu zahărul vanilinat și se presară peste frusecurile calde.
Rețete asemănătoare
Gustări
Gustări