Făina, praful de copt și cacaua se amestecă și apoi se cern într-un vas de mixare. Se adaugă restul ingredientelor și se amestecă cu mixerul cu paletele de frământare până ce se obține un aluat omogen. Aluatului obținut i se dă forma unui rulou care se învelește în folie de prospețime și se păstrează circa 30 de minute la rece.
Aluat se taie în 24 de rondele care se așază, cu suficient spațiu liber între ele, în tava de copt tapetată cu hârtie de copt. Apoi rondelele de aluat se presară cu boabe de cacao mărunțite și cu fulgi de ciocolată. Tava se introduce pe grătarul din mijloc al cuptorului preîncălzit și se coace.
Durată de coacere: 12 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C
Dacă rondele nu au putut fi coapte pentru o singură repriză se repetă operația de coacere până când sunt coapte toate fursecurile.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri