Vișinele se lasă la scurs pe o sită. Din praful de budincă și zahăr se prepară o budincă așa cum se arată pe plic, însă în loc de lapte, se folosesc 400 ml de băutură de cocos. Budinca se toarnă într-un bol, se acoperă cu folie de prospețime și se lasă să se răcească.
Pentru aluatul sfărâmicios se prăjesc într-o tigaie fulgii de cocos, fără ulei, până ce capătă o culoare maro-aurie. Se lasă apoi pe o farfurie să se răcească. Tava de copt se tapetează cu hârtie de copt. Se preîncălzește cuptorul.
Poziție grătar: central
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Se pun toate ingredientele într-un vas de mixare și se amestecă folosind mixerul cu paletele de batere, la început la viteză mică, apoi la viteză maximă până ce se obține un aluat sfărâmicios cu firmituri de dimensiunea dorită.
Se amestecă cu atenție făina cu Garantul într-un vas de mixare. Se adaugă restul ingredientelor și se amestecă laolaltă cu mixerul cu spiralele de aluat, circa 2 minute, până ce se obține un aluat omogen. Aluatul se presară ușor cu făină, se rulează sub forma unui rulou care se taie apoi în 16 rondele egale ca grosime. Rondelele se așază în tava de copt și se apasă puțin pentru a obține un diametru de cca 10 cm.
Budinca se amestecă bine. Se pune câte o lingură de budincă peste rondelele din tavă și se nivelează. Peste budincă se distribuie vișinele scurse, iar deasupra se presară firimiturile de aluat sfărâmicios. Se introduce tava în cuptor și se coace pentru 20 de minute.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 20 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Fursecurile se lasă în tava de copt să se răcească, apoi se pudrează, după dorință, cu zahăr pudră.
Rețete asemănătoare
Biscuiți
Biscuiți
Biscuiți