Se aduce apa la fiert într-o oală și se ia de pe foc. Puneți punga de glazură în ea și lăsați-o acolo aproximativ 10 minute. Uscați punga, frământați-o energic și tăiați-o la un colț. Turnați glazura într-un bol. Înmuiați gogoșile adânc, puneți-le pe un suport de prăjitură cu partea neînmuiată și lăsați glazura să se întărească. Turnați glazura rămasă într-o pungă sau într-o pungă mică de congelator și sigilați.
Desfaceți melcii de lemn dulce și tăiați-i fâșii de aproximativ 6 cm lungime. Tăiați un colț mic al tubului sau al pungii de congelare. Lipiți 8 bucăți de lemn dulce pe fiecare gogoașă ca picioare folosind glazură. De asemenea, atașați ochi de zahăr și ornamentele dorite la gogoși cu ajutorul glazuri.
Tăiați biscuiții Oreo în jumătate cu un cuțit ascuțit. Tăiați o mică fantă în fiecare parte a gogoșii și introduceți jumătățile de fursecuri Oreo. Lipiți ochi de zahăr și ornamentele cu glazură.
Rețete asemănătoare
Decor