Preîncălziți cuptorul la 170°C/150°C/Marcă de gaz 3. Ungeți și tapetați o tavă dreptunghiulară de aproximativ 25x18cm.
Rupeți ciocolata în pătrate, puneți într-un bol care poate fi folosit la microunde şi adăugați untul. Lăsaţi la topit 1 minut, amestecaţi și puneţi din nou în cuptorul cu microunde în reprize de câte 10 secunde, amestecând după fiecare până când untul și ciocolata se topesc.
Se adaugă zahărul în amestecul topit și se lasă să se răcească timp de 10 minute.
După ce s-a răcit, adăugați ouăle bătute și esența de vanilie şi amestecați până devine omogen.
Cerneți deasupra făina, praful de copt și pudra de cacao și încorporați ușor în amestec. La sfârșit, adăugați bucățile de ciocolată și amestecați.
Puneți amestecul în tava de copt pregătită și neteziți pentru a acoperi uniform tava. Dați la cuptor și coaceți 25 de minute. Se lasă la răcit în tavă, astfel încât brownie-ul să se întărească.
Durată de coacere: 25 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 150 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 170 °C
Odată ce s-a răcit, puneți crema de unt de ciocolată deasupra brownie-ului și întindeți-o pentru a acoperi partea superioară.
Presărați biscuiții zdrobiți deasupra cremei de unt și adăugați peste biscuiții zdrobiți decorurile alese.
Tava de grădină este acum gata!
Rețete asemănătoare
Tort
Tort