Pulverizați o tava de tort (Ø 22 cm) cu spray de copt și pudrați cu faina. Preîncălziți cuptorul.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C
Amestecați untul cu zahărul, zahărul vanilat, sarea și coaja de lămâie Finesse până devin cremoase. Adăugați treptat ouăle și continuați să amestecați până când compoziția este omogenă. Se amestecă treptat brânza. Se amestecă făina cu praful de copt și se adaugă în compoziție. Turnați aluatul în tavă, neteziți-l și coaceți în poziția din centru a cuptorului preîncălzit timp de 55 de minute.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 55 Minute
Lasam prăjitura să se răcească în tavă timp de 10 minute. Întoarceți forma, scoateți cu grijă prăjitura din formă și lăsați-o să se răcească complet pe un grătar.
Se amestecă zahărul pudră cu apă într-un castron până când se obține o consistență netedă, turnabilă. Se toarnă glazura pe tort și se decorează cu ornamente.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri