Bomboanele cu iaurt și caramel se toacă fin.
Brioșele se prepara conform instrucțiunilor de pe cutie. După preparare, brioșele se desprind din formă. Se decupează 4 inimi (diametru de circa 7 cm) apoi restul se fărâmițează mărunt. Inimioarele decupate se păstrează până la servire într-un recipient închis la rece.
Laptele, smântâna și zahărul pudră se toarnă într-un bol pentru mixare. Se adaugă praful pentru crema de prăjituri cu gust de caramel și se amestecă scurt, cu un mixer cu paletele de batere, la viteză mică. Apoi se bate 3 minute la viteza cea mai mare. Se încorporează firimiturile de brioșă și bomboanele tocate.
Crema se transferă într-un recipient de congelare, se acoperă și se păstrează în congelator 2-3 ore.
Înghețata se lasă înainte de servire cel puțin 10 minute la temperatura camerei. Se așează câte o inimioară de brioșă pe o farfurie de desert și alături se pune câte o porție de înghețată.
Rețete asemănătoare
Înghețată
Înghețată
Înghețată