Bomboanele cu iaurt și caramel se toacă fin. Brioșele se desprind din formă. Se decupează 4 inimi (diametru de circa 7 cm) apoi restul se fărâmițează mărunt. Inimioarele decupate se păstrează până la servire într-un recipient închis la rece.
Laptele rece se toarnă într-un vas de mixare. Se adaugă praful de înghețată și se amestecă scurt, cu un mixer cu paletele de batere, la viteză mică. Apoi se bate 3 minute la viteza cea mai mare. Se încorporează firmiturile de brioșă și bomboanele tocate. Crema se transferă într-un recipient de congelare, se acoperă și se păstrează în congelator, cel puțin 4 ore la -18C.
Înghețata se lasă înainte de servire cel puțin 10 minute la temperatura camerei. Se așează câte o inimioară de brioșă pe o farfurie de desert și alături se pune câte o porție de înghețată.
Rețete asemănătoare
Altele
Altele
Altele
Preparare:20 4 porții