Fulgii de cocos se caramelizează ușor într-o tigaie teflonată, apoi se lasă pe o farfurie să se răcească. Feliile de ananas se lasă pe o sită la scurs, apoi, după ce s-au scurs se pasează împreună cu lichiorul de cocos. 4 mini-Bounty® se taie mărunt.
Laptele rece se pune într-un de mixare. Se adaugă praful de înghețată, apoi folosind mixerul (cu paletele de batere) se amestecă scurt la viteză mică. În continuare se bate 3 minute la viteza cea mai mare. Se încorporează cu grijă piureul de ananas, fulgii de cocos și bucățile de mini-Bounty®. Crema se trece într-un recipient de congelare, se pune capacul și se congelează minim 4 ore la -18⁰C.
Înainte de servire, înghețata se lasă circa 10 minute la temperatura camerei, apoi se porționează. Bucățile de Bounty® se taie de-a lungul pe diagonală și cu aceste bucăți de decorează porțiile de înghețată.
Rețete asemănătoare
Altele
Altele
Altele
Preparare:20 4 puțini