Preîncălziți cuptorul la 190°C (cuptor ventilat 170°C, 375°F, marcaj de gaz 5). Ungeți o formă de 12 brioșe.
Pentru a prepara Lemon Duffin, puneți untul și zahărul într-un castron și amestecați până când devine cremos. Bateți oul și esența de lămâie.
Cerneți deasupra făina și praful de copt și amestecați, adăugând treptat tot laptele, pentru a obține un aluat omogen, gros.
Umpleţi formele de brioşe cu amestecul de Duffins, neteziți și coaceți la cuptor timp de 30-35 de minute, până sunt ferme la atingere.
Durată de coacere: 30 - 35 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 190 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 170 °C
De îndată ce Duffin-urile sunt gătite, întoarceți-le pe un grătar. Puneți lemon curd într-o pungă prevăzută cu o duză metalică simplă de 1 cm lățime și injectați fiecare în parte cu lemon curd.
Puneţi zahărul pe o farfurie pentru a decora Duffin-urile cât sunt calde. Ungeți cu unt topit și rulați în zahăr. Puneți înapoi pe grătar. Lemon Duffins sunt acum gata să fie servite calde sau le puteţi lăsa să se răcească complet.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri