Tapetați tava cu hârtie de copt. Preîncălziţi cuptorul.
Durată de coacere
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 200 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 180 °C
Amestecați crème fraîche cu Gustin și pasta de roșii, asezonați cu sare și piper.
Asezați foaia de foietaj pe suprafaţa de lucru. Se unge cu sos, lăsând aproximativ 1 cm liber de marginea de sus. Acoperiți cu salam și șuncă. Rulați dreptunghiul de aluat pe partea lungă. Cu ajutorul unui cuțit ascuțit, tăiați în 16 felii de grosime egală, puneți pe tava de copt, stropiți cu brânză și coaceți.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 19 Minute
Aşezaţi melcii de pizza cu hârtia de copt pe un grătar. Serviți cald sau rece.
Rețete asemănătoare
Pizza
Pizza