Se preîncălzește cuptorul. Dacă aveți cuptor cu aer fierbinte, setați temperatura la 180 grade iar dacă aveți cuptor cu gaz, la treapta a doua.
Se amestecă făina cu zahărul, zahărul vanilinat și untul topit. Se folosește mixerul cu paletele de batere, până se obțin firimituri de aluat. Se întinde foietajul într-o foaie și se unge cu puțin lapte. Se presară deasupra musli, ciocolata tăiată în bucățele mici și firimiturile de aluat rezultate la pasul anterior. Se rulează aluatul pe partea mai lungă, apoi se taie în rondele de 2 cm. Se ung rondelele cu gălbenuș de ou. Se așază în tava tapetată cu hârtie. Se introduce tava la cuptor pentru 20 de minute.
Durată de coacere: despre 20 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 200 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 180 °C
Se lasă la răcit pe un grătar. Se servesc la micul dejun, alături de ceai sau cafea, ca desert sau gustare în timpul zilei. Poftă bună!
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri