Pregătiți tava de brioșe și preîncălziți cuptorul.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: despre 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: despre 160 °C
Topiți untul. Puneți biscuiții cu unt într-o pungă și zdrobiți-i cu un sucitor. Se amestecă untul cu biscuiții și se repartizează egal în formele de brioșe. Apăsați bine și lăsați să se răcească.
Puneți crema de brânză, mascarpone, crème fraîche, zahărul pudră, zahărul vanilat, ouăle și sucul de lămâie într-un castron și amestecați cu un mixer (bătători).
Întindeți amestecul uniform peste bazele de biscuiți. Așezați vasul pe grătar în cuptor.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: despre 40 Minute
Lăsați mini cheesecake-urile să stea în tava de brioșe pe un grătar timp de cel puțin 1 oră.
Apoi scoateți cu grijă cheesecakes-urile din formele de brioșe și lăsați-le să se răcească.
Sortați zmeura și spălați cu grijă. Decorați cheesecake-ul de Paște cu fistic, ornamente de ciocolată și zmeură.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri