Se pregătește cu hârtie de copt tava. Si se preîncălziți cuptorul.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: despre 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: despre 160 °C
Într-un castron, bateți untul până la omogenizare folosind un mixer (cu bătători). Adăugați treptat zahărul în timp ce amestecați până când amestecul este bine combinat. Adăugați fiecare ou pe rând, batând la cea mai mare setare timp de aproximativ 1/2 minut per ou.
Se amestecă făina cu praful de copt, cacao, alunele și condimentul de turtă dulce, apoi se adaugă treptat laptele la viteză medie. Întindeți aluatul uniform pe tava de copt și coaceți.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: despre 20 Minute
După aceea, lăsați prăjitura să se răcească în tavă pe un grătar.
Scoateți prăjitura din tavă și îndepărtați ușor hârtia de copt. Folosiți un tăietor rotund de 8 cm și tăiați cât mai multe bucăți. Formați turnulețe de câte 4 și întindeți o jumătate de linguriță de jeleu pe trei dintre ele.
Întindeți fondantul. Tăiați aceeași cantitate de cercuri ca și mini prăjiturile create. Utilizați alte forme mai mici pentru prăjituri la alegere pentru a tăia părți din cercuri. Așezați fiecare bucată de fondant pe o mini prăjitură și umpleți formele cu ornamente la alegere.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri