Ungeți forma pentru brioșe. Preîncălziți cuptorul.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: despre 170 °C
Temperatură cuptor cu convecție: despre 150 °C
Amestecați făina cu praful de copt, amidonul și zahărul pudră într-un castron. Adăugați ingredientele rămase și amestecați totul cu un mixer (padele) pentru scurt timp la cea mai mică viteză, apoi la cea mai mare viteză timp de 2 minute până se formează un aluat omogen. Se toarnă aluatul în tava de brioșe. Puneți tava pe grătar la cuptor și coace.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: despre 20 Minute
Lăsați aluatul în tavă pe un grătar timp de 10 minute.
Scoateți prăjiturile cu grijă din tavă și lăsați-le să se răcească pe grătar.
Se pune plicul cu glazură în apă fierbinte, dar nu clocotită (aprox.75 grade C) pentru cinci minute până ce se înmoaie glazura. Se scoate plicul din apă, se pune pe un prosop și se presează puțin între degete. Se taie plicul într-un colț. Se toarnă glazura peste prăjitura.
Frământați fondantul cu zahărul pudră și adăugați puțin colorant alimentar verde. Printr-o presă de usturoi presează fondantul în porții pentru a face iarbă.
Se toarnă puțină glazură peste fiecare mini prăjitură și lăsați să curgă pe părțile laterale. Așezați iarba din fondant ca un cuib peste glazura proaspătă. Decorați mini prăjiturile cu ornamente colorate. Acum mini-prăjiturile tale de Paște sunt gata de servit!
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri