Preîncălziți cuptorul la 220°C.
Durată de coacere: 10 Minute
Temperatură cuptor cu convecție: 200 °C
Se amestecă toate ingredientele pentru aluat și se frământă până devine nete. Se face un rulou care se taie în rondele de 10 cm. Puneți rondelele într-o formă de brioșe. Repetați cu al doilea aluat. Înțepați ușor baza fiecărei tarte cu o furculiță. Puneți pe un grătar să se răcească.
Folosind un mixer electric, bateți albușurile spumă la viteză medie până se formează vârfuri moi. Se adaugă treptat zahărul. Bateți la viteză mare până se formează vârfuri tari. Se pune deoparte.
Într-un vas se pune mixul Cremă pentru tarte, se adaugă laptele și se amestecă cu mixerul 1 minut la viteză mare și 1 minut la viteză mică. La final de adaugă esență de lămâie și finess-ul de lămâie . Umpleți fiecare tartă cu umplutură de lămâie. Folosind o lingură sau o pungă, acoperiți fiecare tartă cu bezea.
Coaceți tartele 2-5 minute sau până când bezeaua devine aurie. Puneți pe un grătar să se răcească timp de 1-2 ore înainte de servire.
Durată de coacere: 2 - 5 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 220 °C
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Preparare:40 Medie12 porții