Se amestecă praful de pudding cu puțin lapte, urmărind instrucțiunile de pe pachet. În paralel, se fierb 500 ml lapte împreună cu cele 3 linguri de zahăr și se adaugă peste amestecul de pudding preparat anterior. Se mai fierbe încă un 1 minut toată compoziția, amestecând ușor pentru omogenizare.
Se bate apoi frișca, folosind praful pentru deserturi cu gust de frișcă, împreună cu 125 ml lapte. Se mixează totul până se obține o consistență cremoasă, specifică de frișcă.
Se amestecă apoi compoziția de budincă și cea de frișcă preparate anterior și se obține astfel crema cu care se vor umple ulterior mini tortulețele de musli.
Se amestecă 150 gr de musli împreună cu ciocolata topită și margarina. Se așază crusta pentru blat astfel obținută în câteva forme mici rotunde și se lasă să se întărească.
Se taie căpșunile în jumătate și se lipesc cu ciocolată topită pe marginile crustei întărite de musli, de jur împrejur, folosind o pungă tip posh. Se lasă apoi să se întărească mini tortulețele astfel obținute, timp de câteva minute.
Separat se creează din 100 g ciocolată topită câteva forme de inimă din ciocolată albă, apoi se face același lucru și cu ciocolata neagră. Inimile de ciocolată astfel obținute se lasă la răcit, pentru a avea timp să se întărească bine.
La final se umple cu cremă mijlocul mini tortulețelor de musli și se decorează pe deasupra cu inimi de ciocolată albă și neagră.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri