Tava de copt se unge și se tapetează cu hârtie de copt. Cuptorul se preîncălzește
Nucile se mărunțesc. Se pun biscuiții într-o pungă și se presează cu sucitorul de câteva ori până se fărâmițează.
Albușurile se amestecă cu sarea și se bat spumă într-un vas de mixat, folosind mixerul.
Într-un alt vas, se freacă spumă untul, cu mixerul, folosind spiralele de frământat. Se adaugă zahărul pudră puțin câte puțin până când se obține o compoziție omogenă. Se încorporează gălbenușurile; fiecare gălbenuș se bate cca. jumătate de minut, folosind mixerul, la viteza cea mai mare. Apoi se adaugă și se încorporează biscuiții și albușurile bătute spumă.
Untul se topește. Foile de aluat se taie pe jumătate și se ung cu puțin unt. Pe fiecare foaie se întinde câte o lingură din umplutură, pe o treime din suprafața foii (marginea aluatului se păstrează fără umplutură, aproximativ 1 cm). Se rulează foile, iar miniruladele se așază în tavă.
Durata de coacere: cca. 18 minute.
Miniruladele se pudrează cu zahăr pudră. Se servesc calde.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri