Formele se ung și se tapetează cu făină. Se preîncălzește cuptorul la 180 °C.
Făina se amestecă cu praful de copt într-un vas de mixare. Se adaugă restul ingredientelor și se amestecă laolaltă cu mixerul cu paletele de batere, la început scurt la viteză mică, apoi la viteză maximă circa 2 minute până ce se obține un aluat omogen. Aluatul se distribuie în formele de copt, se introduce în cuptor și se coace.
Tartele se răstoarnă pe un grătar de bucătărie tapetat cu hârtie de copt apoi se lasă să se răcească.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 18 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Fructele de pădure se aleg, eventual se spală, apoi se zvântă între șervețele de hârtie. Vișinele sau cireșele se spală și se zvântă.
Glazura se mărunțește și se topește împreună cu siropul de agave, pe baie de apă. Se amestecă toate laolaltă, cu grijă apoi lichidul se distribuie peste tort.
Fructele de pădure și vișinele se repartizează peste cremă. Până la servire se păstrează la frigider.
Înainte de servire, tartele se presară cu cacao și se decorează cu frunze de mentă.
Rețete asemănătoare
Tartă
Tartă
Tartă