Se tapetează tava și se pre-încălzește cuptorul.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C
Se amestecă făina cu praful de copt și cacao într-un castron. Adăugați ingredientele rămase și amestecați totul cu mixerul pentru scurt timp la cel mai jos nivel, apoi două minute la cel mai înalt nivel pentru a forma un aluat neted. Se toarnă aluatul în tavă și se netezește.
Poziție grătar: în partea de jos
Durată de coacere: 35 Minute
Se scoate din cuptor și se lasă în tavă 10 minute, apoi se scoate din tavă și se lasă la răcit pe un grătar.
Așezați aluatul pe o hârtie de copt sau direct pe o farfurie de tort și scoateți cu o lingură mijlocul (aproximativ 1 cm adâncime), lăsând o margine de 1-2 cm. Se sfărâmă resturile într-un castron.
Spălați și tăiați căpșunile în bucăți mici. Se bate frișca cu zahărul şi zahărul vanilinat până se întărește. Gelatina se pregătește conform instrucțiunilor de pe plic și se adaugă în frișcă. Încorporați căpșunile. Întindeți crema pe aluat în formă de cupolă și presărați resturile de aluat (apăsați ușor dacă este necesar). Răciți tortul pentru aproximativ 2 ore.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri