Se încălzește cuptorul la 180°C (treapta 4 la cuptoarele pe gaz). Se tapetează cu hârtie de copt o formă de tort pătrată, cu latura de 20 cm. Se topesc untul și ciocolata la foc foarte mic într-o cratiță, apoi se lasă să se răcească timp de 10 minute. În continuare se încorporează ouăle bătute.
Se cern făina, pudra de cacao, praful de copt și zahărul într-un castron, se adaugă bucățile de ciocolată, apoi se toarnă acest amestec peste crema de unt și se omogenizează.
Se amestecă toate ingredientele laolaltă într-un castron mare, până ce se obține un amestec omogen.
Se toarnă amestecul de negrese în forma de copt pregătită. Se adaugă în stropi compoziția de cheesecake în mixul de brownie.
Cu ajutorul unui băț pentru frigărui, se marmorează compoziția de cheesecake în compoziția de negresă.
Se coace timp de 25-30 de minute. Negresa trebuie să fie complet coaptă în centru.
Se scoate din cuptor și se lasă să se răcească.
Durată de coacere: 25 - 30 Minute
Se topește ciocolata neagră în cuptorul cu microunde.
Se taie prăjitura în 12 bucăți și stropește cu ciocolata topită.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri