Într-un vas pentru mixer se adaugă mixul pentru aluat, ouăle, untul rece și mierea. Se amestecă cu spiralele, pentru început la viteză mică, apoi la viteză mare timp de 3 minute. Aluatul obtinut se păstrează la rece 30 minute, apoi se frământă cu mâna pe o suprafață pudrată cu făină.
Rupeți ciocolata în bucăți și puneți-o într-un bol pentru microunde, adăugați untul. Topiți ciocolata și untul în cuptorul cu microunde în reprize de 30 de secunde, amestecând între fiecare repriză până când amestecul se topește.
Adăugați zahărul în amestecul topit și amestecați până când se omogenizează. Adăugați ouăle și pasta de vanilie și amestecați la viteză mare timp de 2-3 minute, acest lucru este cel mai ușor de făcut cu un mixer de mână.
Adăugați făina și pudra de cacao și amestecați ușor de jos in sus până când amestecul este omogen. Turnați amestecul în tava cu hârtie de copt și neteziți partea superioară. Se dă la cuptor pentru aproximativ 20 minute.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 20 Minute
Aluatul se întinde cu un sucitor la o grosime de 0.5 cm, apoi se decupează cu ajutorul formelor. Pune câteva forme deasupra negresei după timpul de coacere. Restul se poate aseza pe hartie de copt si se coc în tava de aragaz, în partea de mijloc a cuptorului după ce este gata prăjitura.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: despre 10 - 15 Minute
Puneți negresa pe un gratar și lăsați să se răcească complet. Coaceți restul fursecurilor.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 10 Minute
Folosiți creionele albe pentru decor din cutia de mix de turtă dulce și ornamentele preferate pentru a decora turta dulce.
Tapetați tava cu hârtie de copt. Preîncălziți cuptorul la 180 de grade.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri