Pentru a pregăti dulceață începe prin a spăla, curăța și felia prunele. Adaugă prunele, Gelfix 2:1, zahăr și pastă de vanilie într-un vas. Pune vasul pe aragaz și adu la punctul de fierbere la foc mediu - ridicat. Lasă amestecul să fiarbă timp de cel puțin 3 minute, amestecând din când în când. Toarnă dulceața în borcane sterilizate, sigilează-le și lasă-le să se răcească complet.
Durată de fierbere: 3 Minute
Amestecă laptele, ouăle, zahărul și pasta de vanilie într-un bol. Înmoaie fiecare parte a feliei de prăjitură în acest amestec.
Încălzește uleiul într-o tigaie la foc mediu și sotează prăjitura timp de aproximativ 4 minute pe fiecare parte, până când devine aurie. Așaz-o pe un prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei. Presară cu zahăr pudră și servește cu dulceața.
Durată de prăjire: 4 - 8 Minute
Rețete asemănătoare
Dulcețuri
Dulcețuri
Dulcețuri