Tăiați 6 - 8 sticks-uri la lungimea dorită și aranjați-le în formă de pânză de păianjen pe hârtia de pergament.
Înjumătățiți 4 sticks-uri și așezați-le pe hârtia de pergament ca niște picioare de păianjen, întâlnindu-se în centru.
Se pune apa la fiert într-o oala, apoi se ia de pe foc. Puneți punga de glazură în apă fierbinte și lăsați-o să stea aproximativ 10 minute.
Uscați punga, frământați-o bine și tăiați o deschidere mică.
Fixați sticks-urile în centru cu glazură și conectați-le cu un model de pânză de păianjen. Adăugați încă un strat de glazură peste și decorați cu ornamente.
Lăsați pânzele de păianjen să se întărească complet.
Fixați picioarele de păianjen în centru cu o cantitate generoasă de glazură. Decoarți cu ochișori de zahăr sau lasați asa simplu.
Rețete asemănătoare
Gustări
Gustări