Se amestecă făina cu drojdia. Se adaugă restul ingredientelor și se omogenizează cu ajutorul unui tel. Aluatul se lasă la crescut, la loc cald, până când își dublează volumul.
Se frământă puțin aluatul și se împarte pe jumătate. Prima jumătate se modelează sub formă de bilă, se întinde, formându-se un cerc cu diametrul de 30 cm, se așază pe o tavă unsă cu grăsime și se unge cu ou. Din cea de-a doua jumătate de aluat, o treime se pune deoparte. Partea cea mai mare se întinde sub formă de rulou și se fixează de jur împrejur pe marginea tăvii.
Pentru umplutură, se amestecă brânza cu untul, zahărul vanilinat, Finesse-ul, zahărul pudră și făina. Se încorporează apoi și ouăle și stafidele. Umplutura se toarnă peste aluat.
Aluatul rămas se întinde (grosime 5 mm) și se taie fâșii. Fâșiile se așază peste umplutură și apoi se ung cu ou bătut bine în prealabil. Pasca se lasă la crescut, la loc cald, timp de aproximativ 20 minute. Se introduce tava la cuptor, în partea de jos a acestuia.
Durată de coacere: 180 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C
Rețete asemănătoare
Aluaturi de bază
Aluaturi de bază
Aluaturi de bază