Se tapetează tava cu hârtie de copt. Se preîncălzește cuptorul.
Se amestecă albușurile cu sare într-un vas de mixat și se bat, folosind mixerul, la viteza cea mai mare. Se adaugă zahărul și zahărul vanilinat mixând totul, până când ingredientele se omogenizează (4-5 minute). Se încorporează Gustin-ul și oțetul. Bezelele se preformează și se așază în tavă cu ajutorul a două lingurițe. În mijlocul fiecărei bezele se formează o mică adâncitură (se apasă ușor pe bezea cu o linguriță). Marginile bezelelor se decorează cu migdale. Se introduce tava la cuptor, în partea de jos a acestuia. Se reduce temperatura de coacere.
Durată de coacere: despre 70 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 120 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 100 °C
Se oprește funcționarea cuptorului. Bezelele se lasă la răcit în cuptor.
Gemul de coacăze și marmelada de portocale se fierb puțin, separat, în câte o oală. Se decorează bezelele cu aceste glazuri, imediat după ce au fost luate de pe foc.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri