Tava de copt se tapetează cu hârtie de copt. Cuptorul se preîncălzește.
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 220 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 200 °C
Din feliile de brânză Gouda se decupează cu șabloane inimioare, iar resturile de brânză gouda se taie fin. Bucățile de roșii se condimentează cu sare, piper și zahăr și se amestecă cu bucățelele fine de brânză gouda.
Se amestecă cu grijă făina cu praful Garant într-un vas de mixare. Se adaugă restul ingredientelor, apoi se amestecă laolaltă cu mixerul cu spiralele de frământare, circa 2 minute, până ce se obține un aluat lucios, omogen. Pe o suprafață de lucru ușor tapetată cu făină, aluatului i se dă o formă de inimă (sus de circa 30 cm, jos circa 5 cm lățime și circa 40 cm lungime, în funcție și de dimensiunile tăvii de copt). Aluatul se așază în tava de copt și dinspre marginea de 30 cm se taie circa 15 cm, astfel încât să se formeze cele două margini rotunjite ale inimii. Inima se mai modelează ușor după nevoie.
Sosul de roșii se întinde uniform peste aluat, iar deasupra se așază inimile din brânză Gouda. Tava se introduce imediat în cuptor și se coace.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 20 Minute
Pizza în formă de inimă se presară cu frunze de busuioc și se servește.
Rețete asemănătoare
Pizza
Pizza
Pizza