Rupeți ciocolata neagră într-un bol termorezistent și puneți-o peste o cratiță cu apă abia fiartă pentru a se topi.
Între timp, tapetați o tavă de copt cu pergament de copt. Odată ce ciocolata s-a topit, o puteți pune pe centrul hârtiei folosind o spatulă. Intindeti cu grija ciocolata pentru a forma un dreptunghi de cca. 18 x 23 cm. Loviți ușor tava pe suprafața de lucru pentru a netezi ciocolata și lăsați într-un loc răcoros pentru a se întări.
Topiți ciocolata albă în același mod. Scoateți vasul din apă și amestecați împreună cu colorantul alimentar pentru a obține o nuanță de verde pal.
Odată ce stratul de ciocolată neagră s-a întărit, turnați ciocolata verde peste. Folosind o spatulă, întindeți cu grijă ciocolata verde pentru a acoperi aproape în întregime ciocolata neagră. Loviți ușor tava pe suprafața de lucru pentru a netezi ciocolata.
Înainte ca ciocolata verde să se întărească, decoraţi cu toate ornamentele de la Dr. Oetker, apoi lăsaţi într-un loc răcoros să se așeze.
Odată ce ciocolata este fermă, rupeți în bucăți și fie serviți așa cum sunt sau ambalați în cutii sau pungi de celofan pentru cadou.
Rețete asemănătoare
Dulciuri
Dulciuri